Administratie met een eenvoudig boekhoudprogramma bijhouden

Uw volledige administratie uit handen geven kan behoorlijk prijzig zijn. Een administratiekantoor moet
dan namelijk verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het doen van de verschillende aangiftes en het opstellen van jaarrekeningen. U bent dan ook voordeliger uit als u uw administratie zelf doet met behulp van een eenvoudig boekhoudprogramma. Het boekhoudprogramma heeft een controlemechanisme waardoor de kans op fouten beperkt wordt. Toch kan het gebeuren dat u niet weet wat u precies moet invullen in het boekhoudprogramma.

Hulp van een ervaren boekhouder

Als u er even niet uitkomt wilt u natuurlijk kunnen overleggen met een boekhouder. Bij MC Kuik Administratiekantoor is dat geen enkel probleem. Wij leveren een eenvoudig boekhoudprogramma waarmee u zelf uw administratie kunt doen. Komt u er op een gegeven moment niet uit of heeft u een fiscale vraag, dan neemt u contact op met uw persoonlijke boekhouder van ons administratiekantoor.

Eenvoudig boekhoudprogrammaOnline toegang

Het boekhoudprogramma waarmee u kunt werken is online beschikbaar. Dat heeft een aantal voordelen. Ten eerste kan een boekhouder via internet meekijken als u vragen heeft. De boekhouder kan exact zien welke waardes u heeft ingevuld en waar het wellicht misgaat in de administratie. Een ander voordeel is dat u uw eigen administratie op elk gewenst moment kunt raadplegen. Dit kan vanuit uw eigen kantoor, uw privéadres thuis of uw vakantieadres. U heeft uw administratie dus altijd bij de hand! Wilt u ontdekken hoe het eenvoudige boekhoudprogramma in elkaar zit en of het wellicht iets voor u is? Neem dan contact op met MC Kuik Administratiekantoor. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden.

   Contact